kunder

Här nedan kan du se lite av resultatet i vårt samarbete med olika uppdragsgivare.

 

EM Home & Furniture

Ännu ett år har DUO Fotografi har vi haft den äran att fotografera EM´s katalog. Vi har under en period lämnat vår fotostudio i Vetlanda för att skapa bilder i EM´s studio i Jönköping samt runt om i Sverige.

2010

2009

2008

 

Bazaar Coffe & Home

Tillsammans med ännu en Smålänning, nämligen våra “grannar” Bazaar i Sävsjö har vi gjort reklambilder till Magasin och dagspress.

 

IKEA

Apropå Småland, mer Småländskt än IKEA blir det väl inte. Också tänker de ju lite som vi: -Prisvärt och kvalité! Vår reklamfotografi finns att skåda i diverse internationella kataloger.

 

Scandinavian Photo Kampanjer

Riktigt roligt är det att få arbeta med sin egen stora leverantör av fotoutrustning! DUO Fotografi har gjort alla kampanjbilder för Scandinavian Photo.
Lite speciellt att göra produktfoto utan produkter bara…

 

Segers Restaurangkläder

Segers Restaurangkläder, ett världsföretag med en världskatalog som fotograferades av Duo Fotografi.

 

Marbodal Huvudkatalog 2009

Bra kök består! Bra reklamfoto också! Våra bilder finns i diverse publikationer från Marbodal. Vi fotograferade till hela deras huvudkatalog.

 

Myresjöhus 2006-2010

Vad har Duo Fotografi och Myresjöhus gemensamt? Förutom att vi håller till i Vetlanda…? Jo, 5 års samarbete! DUO har rest land och rike runt och fotograferat och stylat deras härliga hus. -Hur många hus vi har fotograferat? -Vi har tappat räkningen…

 

 

SmålandsVillan Kataloger 2007-2010

Om Myresjöhus är storebror, så är SmålandsVillan lillasyster. Samma familj och lika trevliga, fast på lite olika vis…Vi i Duo är väl kusinen från Vetlanda, den där med kameran som fotograferar allt och alla, hela tiden…

 

Scandinavian Kitchen

Reklamfotografi, styling, modellresearch, Duo Fotografi klarar skivan… som här, åt Scandinavian Kitchen.

 

Siljan Turism 2010

Småland är fantastiskt! Dalarna också! Duo fotograferade en bildbank för Visit Dalarna och Siljan Turism. Småländsk fotografi fast denna gång med knätofs. Hur roligt som helst!

 

Eksjöhus Katalog 2010

Vi har ju alltid haft en förkärlek för hus! Det är klart att vi blev glada när EksjöHus ville att vi skulle styla och fotografera deras “rediga” hus till hela deras katalog. Inte bara reklamfotografi utan också klassisk reportagefotografi i en härlig mix.

 

Eksjö Turism bildbank

Eksjö! Den gamla trästaden. Fotograferades av oss i DUO. Känslor, stämningar och händelser, inte mycket undgick våra kameror den sommaren.

 

Elitfönster kampanjer

Snygga fönster kräver snygga bilder! Elitfönster. Ännu ett företag från Vetlanda, att så mycket bra kan samlas på ett ställe…

 

Emedius

Här fick vi göra helt vi som ville och Emedius fick världens respons på sina coola elcentraler.

 

Marbodal kök Eurokit för diverse återförsäljare

Ännu mera Marbodal, fast i lite annan förpackning…

 

Kirsch

Gardintillbehör, en lite mer kvinnlig produkt att fotografera. Vilken tur att vi har både manligt och kvinnligt i DUO Fotografi. Här var Maria den givna fotografen.

 

Graninge Outdoor

Vi i DUO är naturnördar och flyttade till Småland till stor del för den fantastiska naturen. Vad kul att då få fotografera Graninges världskatalog samt förpackningsbilder bara några stenkast från fotostudion i Vetlanda.

 

HAGS

Ännu att företag från trakten, HAGS, levererar sina lek och fitness produkter över hela världen. Våra bilder i deras kataloger reser samma väg.

 

Havsvidden Design Hotell, spa & konferens, Åland

Vacker natur, vackert hotell, Havsvidden på Åland! Som balsam för själen. Vi har fotograferat deras marknadsföringsmaterial.

 

Husqvarna Viking, Internationell Katalog

Ännu en världskatalog med DUO bilder. Husqvarna Viking, fotomodeller, pressarfötter, saxar och tyger. En riktigt kul utmaning.

 

Div katalogproduktioner

Här ser ni ytterligare kataloger som vi har gjort. Högskolan i Jönköping, Vättenrundan, Windoor mm. Vi ser oss lika mycket som fotografer i Växjö, Jönköping och Linköping som i Vetlanda. När vi tänker efter så arbetar vi ju faktiskt över hela Sverige. Det är ju det som är så kul…