om duo



Vi i DUO Fotografi är kreatörer med olika färg-, form- och bildspråk. Vi arbetar inom fotografi, inredning och art. Ibland enskilt. Ibland tillsammans. Allt beroende på uppdragets karaktär. Vårt mål är att erbjuda inspirerande och kreativa lösningar utifrån ditt önskemål som kund.

Det finns så många sätt att göra avtryck. Och visst är det, oavsett bransch, viktigt att få möjlighet att visa vem man är, vad man har och vad man kan. Vi brinner för samma sak som du. Vi vet att varje uppdrag är ett förtroende. Det vill vi förvalta väl och precis som du, vänta bra resultat av.

Nu har vi hittat hem. I Vetlanda, Småland har vi nu vår bas. Här finns balans och harmoni. Utifrån erfarenhet, kreativitet och inspiration flätas våra olika inriktningar inom fotografi, inredning och art samman vilket skapar nya möjligheter och utsikter.

Duo låter som två. Det är vi också. Samtidigt befinner vi oss mitt i ett nätverk av duktiga samarbetspartners inom reklam och arkitektur, produktdesign, tryck, inredning och hantverk. Det har gett oss möjlighet och vana att klara jobb som går utanför ramarna. Effektivt, kreativt och inspirerat.

Små och stora företag, reklam, arkitektbyråer, byggbolag, inredare, kommuner, landsting, statliga verk och privatpersoner. Våra kunder finns i alla sammanhang. Det ger oss möjlighet att arbeta utifrån många olika perspektiv. Under Fotografi, Inredning och Art kan du läsa mer om varje specifikt område. Kontakta oss gärna för ett personligt möte och visning av porfolio, inredningar, produkt design eller konstnärliga koncept.

Vill du veta mer om oss, läs under respektive kategori, fotografi, inredning & art...

”Sinnet är som en fallskärm, det fungerar bara om det är öppet”

Frank Zappa

 

 

OM FOTOGRAFI

Vi fångar liv och rörelse. Vi återger stämningar och känslor i bilder som inspirerar och berör. Ibland arbetar vi var och en för sig, ibland som team. Oavsett vilket är vårt mål alltid att tillgodose de önskemål du som kund har och hjälpa dig att förmedla det som du är bra på.

Varje uppdrag är en utmaning som vi inspireras av. Vi arbetar med små och stora företag och kunder. Till stor del gör vi reklam och kommersiella uppdrag. Vi har också uppdrag av redaktionell och dokumentär karaktär. Vi har kapacitet och förutsättning att åta oss uppdrag av olika omfattning. Inget jobb är för litet. Inget är för stort.

DUO Fotografi har studio och kontor i Vetlanda på Småländska Höglandet. Oftast jobbar vi dock ”on location” med senaste utrustning och högsta kvalitet.

• Kommersiell fotografi, Reklamfotografi, Annonser, Kampanjer, Kataloger

• Redaktionellt, Reportage, Information

• Dokumentärt, Dokumentationer av liten eller stor verklighet

• Projektledning, Inredning, Styling

• Kreatörer, Bildmanér, Inspiration, Utformar idéer

 

 

OM INREDNING

 

Back to basic.

Vi tror på att använda det vackra, det som redan finns runt omkring oss, och av det skapa något nytt, levande och harmoniskt.

I inredning och utsmyckning tar vi fasta på beställarens egen profil, identitet och karaktär. Vi förstärker och förtydligar unika egenskaper i hem, på arbetsplatser eller i offentliga miljöer som skolor, hotell, idrottsanläggningar och mässor.

Medvetna val kan vara första steget till en hållbar livsstil. För att trivas i nuet och där man är krävs en röd tråd, en stil och ett manér att leva med.

Vårt arbete med att skapa miljöer och inredning tar inte sällan avstamp i bilder och bildval. Vi använder visuella uttryck i form-, färg- och materialval oavsett om det gäller tapeter, akustikplattor, textilier, skärmar eller möbler. Som mönsterdesigners tar vi vår utgångspunkt i fotografins möjligheter.

• Inredningskonsultation av privat och offentlig miljö, nybyggnationer och renoveringar.

• Fotostyling av miljöer till kataloger, annonser, reportage.

• Färgsättning av privat och offentlig miljö, interiört och exteriört.

• Homestyling av privata hem eller offentlig miljö, även vid försäljning.

• Utsmyckning av privat och offentlig miljö med konst från Duo Arts arkiv eller efter egna önskemål.

• DUOs egna designkollektion, kuddar, tapeter och mera på gång.

• Designprojekt. Vi samarbetar med andra kreatörer och utvecklar nya produkter.

Vi arbetar i ett stort nätverk av kunniga, kreativa och framstående konsulter. Det gör att vi med fördel åtar oss större uppdrag för den privata beställaren, företag, kommuner, landsting och myndigheter.

 

 

 

OM ART

 

Parallellt med de uppdrag och beställningar som vi dagligen jobbar med ligger stråk som rymmer fritt konstnärligt skapande. Här gör vi experiment som går utöver beställda jobb och som, både tekniskt och kreativt, för oss framåt och hjälper oss att tänja gränser.

I Duo Art arbetar vi med konstnärliga uppdrag och utsmyckningar. Både mot kund och för egna konstnärliga projekt och utställningar. Här finns bilder och bildserier som väcker tankar, förmedlar inspiration, sprider ro och som uppmuntrar till aktivitet.

Våra bilder är numrerade och signerade. Söker du bilder och bildserier för inredning eller utsmyckning av privat eller offentlig miljö kan du ha nytta av att titta här.

Mycket, men inte allt, är till salu och du är alltid välkommen att höra av dig för förslag på bilder, montage och hängningar samt för rådgivning och konsultation.

Om duo